Informàtica MDM (Girona)

Servei tècnic:

· Solucionem els problemes del seu ordinador PC, iMac, Notebook o portàtil amb la major rapidesa i els millors preus del mercat.

 

Alguns dels nostres serveis:

· Recuperació de dades perdudes.

· Eliminació de malware.

· Eliminació de spyware.

· Eliminació de virus.

· Instal·lació de xarxes WI-FI segures.

· Reparació d'arxius danyats de Word o Excel.

· Instal·lació de xarxes, reparació i reinstal·lació de qualsevol sistema operatiu.

 

Servei tècnicServei tècnic

 

Hostaleria:

· Cibercafè, local públic on s'ofereix accés a internet i, encara que no en tots, també serveis de bar, restaurant o cafeteria. MDM li ofereix una àmplia gama de productes per proveïr als nostres clients de les solucions adequades a totes les seves necessitats i proporcionar vies de creixement per al desenvolupament del seu negoci. Informàtica MDM proveeix solucions en un gran ventall de sectors empresarials i industrials, informàtica per al comerç, informàtica de gestió, per facilitar el creixement de les empreses en un àmbit com l'actual molt competitiu a tots els nivells. MDM li ofereix un ampli ventall de serveis i solucions. Oferim serveis avançats de disseny, implantació i manteniment de sistemes (servidors, emmagatzematge, seguretat, BBDD). Des de MDM proveïm als nostres clients de tota la gestió necessària per al desenvolupament (creació, manteniment) d'aplicacions a mida, de creació de pàgines web, etc.

 

HostaleriaHostaleria

 

Manteniment informàtic:

· Consultin's sense compromís la modalitat de suport que millor s'adapti a les seves necessitats. Cada empresa és un cas específic, que des de MDM estudiarem per oferir-li una solució adequada.

 

Manteniment informàticManteniment informàtic

 

Informàtica MDM

C/Emili Grahit, 91 P2 A1 - Edifici Narcís Monturiol - Parc Científic i Tecnològic UdG - 17003 Girona

Tel. +34-972183328 - Mòbil 629201567

manel@informaticamdm.com